Щоденно з 9:00 - 18:00

Coffee Solutions School – платформа для отримання експертних знань в області комплексних рішень для кавового бізнесу, що об’єднує в собі пропозицію:

  • послуг професійного навчання
  • підготовки до чемпіонатів бариста
  • консалтингу
  • аудиту

з індивідуальною орієнтацією на потреби клієнта для забезпечення максимальної ефективності. Школа має сильну методичну та експертну базу, що дозволяє максимально ефективно втілювати весь спектр послуг.

У 2016 році було засновано Управління стандартів якості і його метою стало забезпечення та контроль стандартів якості у клієнтів та в середині  компанії



Професійна школа бариста

Професійна школа бариста - Coffee Solutions School, пропонує послуги навчання та майстер-класів, що спрямовані на формування або підвищення вже наявного рівня знань і умінь у кавовій сфері. Тренінги розраховані на різні рівні наявних знань - від початкового до професійного, що дозволяє найбільш оптимально сконцентруватися на потребах клієнтів.

Мета навчання - отримати знання та навички, необхідні для розуміння та експертної оцінки продукту - кави, його приготування та подачі.

Тренінги - наразі, в нашій школі розроблено 7 тренінгів

Майстер-класи - пропонуємо 4 майстер-класи різної направленості

Детальна інформація щодо участі у тренінгах та майстер класах: (067) 350 81 96, (067) 350 82 12

Розклад

04 июня (Tuesday) 1 події

Code & coffee Kyiv

10 марта Киев бесплатно

Люди всех уровней навыков приносят свои личные проекты — создают приложение, пишут блог, проходят упражнения по программированию.

12 июля (Friday) 2 події

Code & coffee Kyiv

10 марта Киев бесплатно

Люди всех уровней навыков приносят свои личные проекты — создают приложение, пишут блог, проходят упражнения по программированию.

Code & coffee Kyiv

10 марта Киев бесплатно

Люди всех уровней навыков приносят свои личные проекты — создают приложение, пишут блог, проходят упражнения по программированию.

01 августа (Thursday) 1 події

Плани на серпень

Розклад

01.08 Калібрування рецепторів "Базовий"          

06.08 Калібрування рецепторів "Поглиблений"           

08.08 Бариста "Базовий"

13.08 Лате-Арт "Базовий"  

15-16.08 Бариста "Поглиблений"  

20.08 Калібрування рецепторів "Базовий"          

22.08 Калібрування Рецепторів "Поглиблений"

27.08 Поглиблений курс "Brewing" з Дмитром Леником     

29.08 Тренінг "Правильний капінг"          

 

У цьому місяці подій немає.

Тренінги

Майстер класи

Advanced level

Тривалість, дні: 3 дні

Advanced level

  • Відмінності та особливості регіонів вирощування кави
  • Різновиди обробки кавових ягід та їх вплив на смак кави
  • Сприйняття смаку та аромату кави
  • Приготування ідеальної чашки еспрессо
  • Професійна оцінки чашки кави
Записатися на курс
Advanced level + sensory

Тривалість, дні: 3 дні

Advanced level + sensory

  • Відмінності та особливості регіонів вирощування кави
  • Різновиди обробки кавових ягід та їх вплив на смак кави
  • Сприйняття смаку та аромату кави
  • Приготування ідеальної чашки еспрессо
  • Професійна оцінки чашки кави
  • Оцінка аромату і смаку по Taster’s Wheel
  • Оцінка обсмажки
  • Виявлення дефектів та переваг в чашці напою
Записатися на курс
Basic level

Тривалість, дні: 2 дні

Basic level

  • Кавові плантації, вирощування кави
  • Види збору врожаю
  • Обробка кави
  • Процес обсмажки та пакування
  • Приготування правильної чашки еспрессо
Записатися на курс
Basic level+sensory

Тривалість, дні: 2 дні

Basic level+sensory

  • Кавові плантації, вирощування кави
  • Види збору врожаю
  • Обробка кави
  • Процес обсмажки та пакування
  • Приготування правильної чашки еспрессо
  • Коробка ароматів
  • Калібрування рецепторів смаку
Записатися на курс
Brewing coffee

Тривалість, дні: 1 день

Brewing coffee

  • Історія виникнення
  • Різновиди методів альтернативного заварювання кави
  • Розбір помелу кави
  • Приготування правильної чашки еспрессо
Записатися на курс
Cup tasting

Тривалість, дні: 1 день

Cup tasting

  • Оцінка ароматів та смаку по Taster’s Wheel
  • Оцінка обсмажки
  • Виявлення дефектів та переваг в чашці
Записатися на курс
Latte art

Тривалість, дні: 1 день

Latte art

  • Правильне збивання молока
  • Базові малюнки на каві
  • Техніки виконання Pitching та Etching
Записатися на курс
Sensory

Тривалість, дні: 1 день

Sensory

  • Основи сприйняття смаку та аромату
  • Базові смаки
  • Кислоти
  • Аромати
Записатися на курс
Альтернативні методи приготування кави

Тривалість, години: 4,5

Альтернативні методи приготування кави

Історія розвитку методів приготування, практика

Записатися на курс
Кава від дерева до чашки

Тривалість, години: 2,5

Кава від дерева до чашки

Загальна інформація про каву, її вирощування та приготування

Записатися на курс
Капінг

Тривалість, години: 5

Капінг

Тонкощі проведення капінгу, дегустації

Записатися на курс
Основні смаки та аромати

Тривалість, години: 2

Основні смаки та аромати

Калібрування рецепторів смаку та нюху

Записатися на курс

Підпишіться на наш блог і майстер-класи