Щоденно з 9:00 - 18:00

Мита обробка кави вимагає очищення від верхнього захисного шару ягоди і від клейкої субстанції, що покриває шкірку самих зерен, з використанням тертя, ферментації і води. 
Вплив на смак: менше тіло, гіркота та солодкість, вища кислотність.
Суха обробка (натуральна). Після збору ягоди кавового дерева сушать на сонці на бетонних патіо або підвішують на «африканських ліжках». Вплив на смак: більше тіло, гіркота та солодкість, нижча кислотність. Хані. Цей метод іноді плутають, тому що він варіюється в залежності від країни зростання: зазвичай це щось середнє між митою обробкою та сухою, як у методі обробки так і у смаку, тілі, солодкості, кислотності та гіркоті виходить щось середнє. 

Дата створення: 19.06.19

Поділитися: